Zati D'hati Fancylicious Cakes

By: amaruszati noor rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-Jan-2008 13:31 Email | Share | Bookmark
SENTUHAN RONA MERAH JAMBU

BOSAN menyerkup diri. Dapur dan bakery tidak terurus kerana cabinet belum siap. Yang di atas siap, yang dibawah tertangguh kerana cuaca yang basah mengganggu kerja pertukangan cabinet. Gam lambat kering. Adduh! Setiap kali mahu membakar dan menghias kek , kepala bingung semacam. Tidak selesa hendak mencari peralatan dalam keadaan sebegini. Bingung tak bingung, kerja mesti disiapkan juga. Jangan mengalah, kata diri.
Semalam deco carrot cupcake, simple saja, tempahan pelanggan untuk birthday kawannya. Buat carrot cake besar juga, tempahan pelanggan untuk harijadi kakaknya. Hari ini, sibuk melapis opera cake Encik Farid. Belum sempat dihias, terus ke Rompin menghantar barang-barang 'Alim ke asrama. terlelap sebentar cuma kerana terganggu oleh senda gurau Azzahra dan Taqiuddin.
Foto entry hari ini, kek pesanan pelanggan tiga empat hari lalu, tauke Restoran Rasa Mesra membuat adhock order. Mahukan perisa vanila strawberry warna pink. Dengan bc putih salju dan sedikit sentuhan rona merah jambu, juga hiasan bunga yang mudah dengan sedikit kudup. Inilah hasil dalam suasana yang membuat kepala bingung tak bingung. Yuk! Jamu mata....


Code:
Jom borak:
1.zaitgha zaitgha@gmail.com - [Link]- rasanya cabinet zai akan siap dulu. di sini, cuaca hujan, udara basah melambatkan pembikinan cabinet kerana gam tidak cukup kering. sabar je le

2.<< jeff >> - [Link]- tq, jeff.. tak sempat fikir apa-apa design, tibai je

3. Ana - [Link]- guna noozle bunga ros juga tapi pipingkan keluar ke dalam bergetar. Eh! Rasanya dah tunjuk kar tumah lynnhassan hari tu

4. chepah chepah75@yahoo.com - [Link]- kalau tak bingung tak cantik kot

5. anna - [Link] ntahlah anna,. akak ni bila mengadap buttercream, main belasah je

6. selendang merah -benar, setuju sangat. asalkan ada kehendak, semua menjadi, jangan mengalah. bila selendang merah nak deco kek depan kita?

7.Daalia lea1207@yahoo.com - [Link] - yeah....dulu masa sanding pun, warna tema pink. sekarang dah beranjak usia, kurang minat dah kat warna pink

8. mamazieza - o o! mama lebih dulu dari kita, lebih hebat dari kita. kita nak pi berguru dengan mama nih. boleh?

9. kamalina - [Link]- memanglah sweet, sebab letak gula

10. penyulawa penyulawa@gmail.com - [Link]- lau, kau ni, datang-datang tak kasi salam...mencurigakan tau... berilah salam, barulah aku tahu kau datang, dapat aku menjawab sepatah men yambut kau

Eryne Jasmine - [Link]- bila eryne dah sedia, pasti eryne boleh belajar, boleh praktikkan, boleh berjaya. insyaAllah, yang panting kehendak, semangat dan kekuatan

ummiNurin::mieza - [Link]- decolah sendiri, tempek dalam fp, akak nak jamu mata gak nih...

ha/chendana ayu_cendana@yahoo.com - [Link]- bila ha dah siap kemas-kemas semua barang dari jepun tu, kepala dah betul-betul tenang, bolehlah bake & deco pulak. akak bnak tengok jugak ni

rinnchan - [Link]- cake decorator ni, rynn ikut kehendak custimer je. yang lotehnya kalau dia menentukan warna yang begitu begini dan ada yang mahu satu warna tak mahu kombinasi. nak tak nakbuatlah jugak walaupun tak setuju di hati





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net