Zati D'hati Fancylicious Cakes

By: amaruszati noor rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 2-Dec-2007 00:46 Email | Share | Bookmark
LAIN YANG NAK BUAT, LAIN YANG JADI

Cikgu Khamizan menempah kek pertunangan untuk seseorang. Mulanya beritahu hendak ambil malam. Tup-tup hendak ambil lepas zohor. Huwaaaaa.... bukan sekali dua customer mempercepatkan waktu hendak ambil tempahan.
Design yang aku rancangkan adalah lain yang ini. Urat ranting itu sepatutnya menggunakan noozle 2 atau 3 tapi entah ke mana pulak hilangnya cap ayam tu. Terpaksa menggunakan noozle no 5. Agak kasar. Bunga dari resepi topping choc moist. Satu lagi warna gold. Warna goldnya kurang menjadi.
Entry kali ini tidak dapat ditulis panjang. Kepala sedang hanyut dengan penulisan novel. Watak-watak sedang menguasai diri. Maka catatan di sini hanya anekdot sahaja.





[code][quote] jom borak ...
rosyatimiah - tq walaupun selama ni jadi pengunjung senyap. belajar? he he he, rumah akak nun jauh..

boxhousestudio boxhousestudio@gmail.com - [Link] love u too

ummiaqil sh.shada@yahoo.com - [Link] aku menghargai suara hatimu, aisyah

lilyhaslina roslily@gmail.com - tq/ insyaAllah, selagi ada usaha akan berjaya. inilah yang melambatkan penulisanku...

Ana - [Link] - akak guna buttercream kurang manis.

chepah chepah75@yahoo.com - [Link]- alahai, semua orang macam tu paa mulanya, terkial-kial. buak mula nak berjalan pun susah kan...

mamazieza - tiba-tiba hatiku menyanyi... i like it, aha aha... i love it, ahak ahak.. he he he

mamasya - [Link] tq mamasya, inilah mudahnya bila customer tak beri apa-apa cadangan. akak bebas nak buat apa je..

Cynda cynda_s@yahoo.com.my - ok, nah, tangkap, tangkap.

<< jeff >> - [Link] gitulee... nasib baik senang mata memandang...

Kak Leen mamaleen@yahoo.com - [Link] tak apa, kak leen pandang-pandang je kat sini. memang kita ni jauh beno duduknya...

cek de sam - [Link]- terima kasih che de...

Eryne Jasmine - [Link] - setakat ini, inilah yang habis mewah boleh buat. nak mewahkan kek pun kena bergantung pada baject customer gak

http://miacollection.fotopages.com - cepat, cepat...siapa nak buat pelaburan koleksi...kunjungi mia collection









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net