Zati D'hati Fancylicious Cakes

By: amaruszati noor rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 20-Nov-2007 12:10 Email | Share | Bookmark
SELAMAT PENGANTIN BARU RIANI-SUHAILI

 
 
 
Riani datang ke rumah bersama adiknya. Melalui adiknya, kek choc moist zati d'hati sering menjadi kudapan sekeluarga. Untuk tempahan perkahwinannya, Riani tetap memilih choc moist sebagai asas batter, fillingnya adalah ganache coklat dengan frosting yang didahului dengan topping chocolate sebelum dilepa dengan orange buttercream. Untuk kek dua tingkat ini, Riani telah memilih design lain tetapi kerana design yang diperlukan oleh Riani itu memerlukan kek yang tebal, maka aku terpaksa menukar designnya. Untuk memenuhi citarasa yang tidak sama, kek di bahagian bawah adalah orange buttercake dengan lepaan orange buttercream.
18 november, bersatulah dua hati dua jiwa setelah ijab terlafaz, kabul pun meletakkan tanggungjawab besar di pundak suami isteri Suhaili-Riani. Selamat pengantin baru.



[quote] jom borak...
kamalina - [Link] kalau sayang nak makan, kita hantar muzium, kam. tak sempat dipamerkan, orang2 muzium dah makan kuang kuang kuang... jangan2 nama menantu kita nanti pun hampir-hampir sama...ahaks..

ummi@aqil - [Link] kalau sayang nak potong, kita ambik guna sudu je...
IP: 124.100.211.156

MamaFaMi - [Link] sweet untuk loving couple

masriyah - [Link] tq, biasa-biasa aja bukk

chendana ayu_cendana@yahoo.com - [Link] terima kasih datang ke laman saya ini. kita berkongsi ilmu dan tips di sini, insyaALLAH

Mat Gebu - [Link] wah, mat, gembira saya mat datang ke sini. kalaulah skrin ni boleh beri perisa dan aroma, ramai orang main colek-colek skrin je bila terliur ek... ahaks

ida, kuantan ieder_immi@yahoo.com.my - [Link] 1. tahniah mengandung. kalaulah tak gugur tu hari, anak kita nanti sebaya je ek. 2.kek horlick buat bila ditempah. bila nak calling2 la. 3.akak dah pi hari tu lagi kat fp korang. weee, lawonya kate wrought iron tu. akak rasa ko kena buat tiers cake stand dengan wrought iron la... tentu ramai member baking fp berkenan. guana?

chepah chepah75@yahoo.com - [Link] ewwah cepah... cantik kek fondant ko ya... nasib baik tak sumbing kek tu dek kerana chepah tak henti menjeling hasil tangan sendiri. teruskan chepah, akak doakan

boxhousestudio boxhousestudio@gmail.com - [Link] kak tun, terasa kek kahwin tak mengapa, jangan terasa nak kahwin lagi sekali dah lah...sanding lagi sekali tak apa


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net