Zati D'hati Fancylicious Cakes

By: amaruszati noor rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 15-Nov-2007 07:47 Email | Share | Bookmark
POWER RANGER KUNINGTanpa pendapatan tetap, tidak kira apa situasi kecuali yang melibatkan kesihatan, tulang empat kerat mesti terus dikatih. Kalau sesetengah orang bercuti atau berehat daripada rutin kerana memberi ruang untuk menghadapi anak menduduki peperiksaan, aku tidak memilih untuk bercuti. Sebaliknya mengambil beberapa jam untuk menghadapi anak exam. Bagai tertulis pada garis takdir, ketiga-tiga tidak sihat pada hari exam. Sulung lelah hampir sebulan, bergantung ubat dan kini menghadapi exam dengan demam dan lelah yang kebah tidak kebah. Berserahlah bonda ini kepada Allah.
Barangkali otak tidak tunpu sepenuhnya pada produk kerana risaukan anak menghadapi exam dengan kesihatan begitu. Kek power ranger ini tidak kurancang langsung mempunyai warna kartun yang seiras dengan warna latar. Ketika buttercream telah kulepa, barulah tersedar - ya Allah, kenapa aku ni? Permintaan Power Ranger kuning menyebabkan aku tidak mengambil inisiatif menukar warna power ranger. Mainan tone warna kubuat di atas kek itu juga dengan menitiskan beberapa titis pewarna dan melepa agar mendapat ton. Gambar daripada tepi tidak dapat diambil kerana tiba-tiba je bateri hebis dan lensa cakera terbuka tanpa dapat di off lagi. Syukur juga, ia padam setelah sempat aku snap sekali.

[quote] jom sembang:
hajar - [Link] abdul 'alim anak ketiga akak kata, "ini lukisan umi yang paling hodoh!" Huwaaaa....

mamasya - [Link] anak-anak akak demam tika ambik exam penting. tentulah hati jadi lebih debar dan risau...

lynnhassan lynnhassan@yahoo.com - [Link] samalah dengan akak, lynn, demam aje. tapi kehendak dan semangat tu kuat, tempahan tetap terima juga. good luck lynn

ummi@aqil - [Link] aduhai, sayang... hanya ibu yang memahami hati ibu.View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net