Zati D'hati Fancylicious Cakes

By: amaruszati noor rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 18-Sep-2007 03:31 Email | Share | Bookmark
MENCARI YANG HALAL ITU WAJIB

Menambah produk halal demi kesejahteraan ummah adalah antara pengisian matlamat zatid'hati. Hidup saling memerlukan, saling sokong menyokong, saling sangga menyangga. Penjual memerlukan pembeli, pembeli memerlukan produk. Produk menjadi perantara ukhwah antara pembeli dan penjual. Marilah kita bina ukhwah dalam syukur dan berhemah. salam Ramadhan.




[quote]Noor Rikha rikha_mie@yahoo.com . INsyaAllah, suatu masa kak rikha akan jadi hebat dan berkeyakinan. Bila kita ni buat home made recipe, orang nak muirah aje walaupun kita lalui proses yang sama cuma tolak sewa bangunan je. segala pertanyaan telah kujawab dalam emel

selendang merah - semakin maju zaman, semakin banyak yang meragukan. Ayam yang kita makan sekarang pun dah diistiharkan dicucuk dengan ubat yang dibuat dari enzim khinzir. kita makanb bertahun-tahun. anak-anak makan bertahun-tahun...baru nak diistiharkan.;..aduhai

lynnhassan lynnhassan@yahoo.com - [Link] iya, lynn...bilamatlamat tu nak menambah produk halal, maka mestilah ada produk yang ada di kedai-kedai bukan melayu supaya bila pelanggan nak, kita tahu buat. method sama cuma tukart sedikit bahan perisa, fil;ling dan persentation - ni salah satu yang sifu anuar beritahu. dah jawab dalam emel

diba - [Link] terima kasih dengar drama tu, diba. cerita awalnya agak boring sikit almaklumlah matlamat utama drama tu nak beri ilmu perubatan kepada pendengar. puas juga nak siapkan drama tu. rasanya 25 episod je akak buat. 5 episod lagi penulis lain buat. inilahj untung jadi penulis, boleh jadi sesiapa saja. dapatlah akak rasai sulitnya menjadi doktor selama mengkaji dan menghayati wataknya. sebut fasal pasaraya baru tu, kami di bandar-bandar kecil ni hanya dengar khabar je le...

nabialishad - [Link] elok le tu... bila nak order. order time akak pi kl... mua ha ha ha...kita tukar dengan makjun

rinnchan - [Link] - dulu saya pun macam linn tapi itu adalah trial & error untuk dapat resepi yang ngam. Sekarang tak dah... sebagai orang bisnes, saya mersti berpegang pada satu trade secret recipe, supaya pelanggan tak komplen. kalau saya nak buat perubahan lain, saya akan tukar nama keknya. Kek yang menjadi tradesecret saya nampak itam, kadang-kadang ada pelanggan nak order...depa panggil kek itam je... tapi rasanya tak pahit kerana melalui trial & error telahg kuseimbangkan rasa koko, manis dan lemaknya. Topping pun ada banyak jenis topping, kenalah pilih hyanbg mana sesuai jadi frostinmg, yang mana sesuai untuk filling.


masriyah - [Link] tak dapat tempah pun, datang-datanglah jengah selalu, ambik hawa bau dan rasa, pas tu buat kat rumah ekk..

mama `Alawi - [Link] salam perkenalan, mama. orang muar ke ni? Mak akak orang muar

Nur - [Link] Terima kasih datang ke sini, nur. masa balas ni macam ternampak-nampak je header fp nur tu...cantik banget

kamalina - [Link] kam, jangan risau. kat temerloh ada juga home made bussiness yang tidak meragukan. aktress rikha... he he he (kak rikha ni minat hindustan kot) kak rikha aman, bekas guru, 0199314365 , rikha_mie@yahoo.com. kek coklatnya pun antara yang terkenal di temerloh




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net