Zati D'hati Fancylicious Cakes

By: amaruszati noor rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 15-Sep-2007 13:27 Email | Share | Bookmark
COOKIES ZATI D'HATI



Kesibukan menguruskan produk harian, tempahan kek deco, kerja-kerja freelance menyebabkan aku tidak cukup waktu untuk membuat sample cookies. Ramadhan ini agak lapang sedikit kerana produk harian tidak kukeluarkan. Sempatlah buat sample untuk diedarkan kepada pelanggan-pelanggan tetap kek zati d'hati. Terus terang kukatakan, foto rainbow ball dan orange butter kisses itu kupinjam dari buku resepi yang kubeli. Ini kerana rainbow itu belum berguling di dalam gula, butterkisses pula belum bercelup coklat. Tester akan beredar petang esok oleh dealer-dealer Zati D'hati untyuk kawasan Kemaman, Kuantan, Pekan. Order dari luar juga diterima tetapi tidak dapatlah hendak mengirim tester. Rakaman foto ini aku dokumentasikan di dalam fp ini sebagai aktivitiku di bulan Ramadhan. Kepada mamazieza, copyright resepimu ini memang sedap dan membanggakan. Terimakasih ya.

RAMAH MESRA ZATI:
Nur - [Link] InsyaAllah, tak terliuq...dah muak dengan bau kek dan cookies ni..

selendang merah - [Link] - betul tu... ada yang jengah surau masa bulan ramadhan ni je... waktru terawih sampai sendat, tapi subuh hanya ada tiga orang je . sebut fasal baju raya, macam tahun2 sudah tak pernah sibuk tempah baju raya. badan selalu tukar saiz, jadi menempah ikut perubahan saiz, tak ikut perayaan. lagipun baju yang digunakan untuk function deklamasi dan mc majlis banyak. tak payah membazir, pakai mana yang ada, mana yang muat je. (Pssst... ngapa link u tu bila i klik pergi ke link i pulak?)

lynnhassan lynnhassan@yahoo.com - [Link] samalah kita, lynn... aku jual cookies je, jual kek tapi bila raya tak ada cookies atas meja. tak ada kek moist choc. yang ada hanya kek lapis, kek buah dan kurih-kuih kering yang pedas tu. pun sama, tak ada orang datang coz aku balik kampung (sebelah rumah je... kena tolong mak layan tetamu dia). rumah hanya ada orang datang kalau rajin buat rumah terbuka. tahun baru cina, baru balik ke rumah mak mentua, raya gong xi. janganb lynn, nanti aku raya kat rumah kau

rikha_mie@yahoo.com - kak, no hp akak hilang. tahniah, usahawan bermusim akan jadi usahawan sepenuh masa

chepah chepah75@yahoo.com - [Link] insyaAllah, emel la. kalau saya boleh jawab, saya akan jawab.

rinnchann - usah khuatir, bu. manjakan diri itu perlu. sauna tiga kali seminggu, di rumah. Vitamin dan jamu tak tinggal. yang tak cukup, dari dulu, mungkin waktu tidur. Jam tiga pagi, waktu yang baik untuk oksigen menyerap ke dalam diri, kita masih tak tidur-tidur lagi.Minggu awal puasa ni, masih dapat tidur jam 10 malam kerana temapahan biskut hanya dibuat waktu siang tapi minggu terakhir, siaplah bersilat...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net