Zati D'hati Fancylicious Cakes

By: amaruszati noor rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 16-Aug-2007 15:23 Email | Share | Bookmark
PENGUNJUNG LAMAN ZATI D'HATI

Teknologi tidak selalunya menjanjikan kemudahan. Ada kalanya kita perlu akur pada kehendak alam. Setiap sesuatu ada kebaikan dan kelemahan, kebaikan dan kelemahan itu pula tidak sama. Begitu juga dengan dunia it.
Aku kira bukan laman Zati D'hati saja yang bermasalah untuk diupdate dan jawab komen. Fp mungkin beberapa hari lalu sedang dikemaskinikan. Aku cuba memasukkan entry baru tetapi tidak berhasil.
Teman-teman, aku ingin sekali masukkan foto kerja terkini tetapi Photobucket juga kelihatannya bermasalah. Aku memohon maaf kerana ketika fp pulih, photobucket bermasalah dan mungkin tika photobucket pulih, aku tidak punya ruang untuk masukkan entry baru. Sekarang sedang membuat persiapan untuk masuk kem di samping menunaikan tempahan pelanggan. 19-21, aku bertugas di PLKN Kem Tasik Chini. Bersambung pula 22-24 di Kem Semarak, Pekan. Sebagai ketua fasilitator, program penghayatan sastera dan budaya banyak bahan yang perlu aku siapkan. InsyaAllah, selesai tugasan, entry baru akan kumasukkan. terima kasih daun keladi, jangan serrik berkunjunglah lagi.

[quote]
1. nabialishad - [Link]: Makjun dah dapat, tq..

2. boxhousestudio boxhousestudio@yahoo.com - [Link] Mekasih, bu.

3.miss_creativecakes@yahoo.com - [Link] aku rindukan semuanya...

4. Juraiza aka Nomie juraiza@gmail.com - wah la... cepat le beritahu camana caranya... ko belajar dengan dr irfan ke?

5.rinnchan - [Link] tak apa, dah cuba dan...soddapppp


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net