Zati D'hati Fancylicious Cakes

By: amaruszati noor rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 26-Jul-2007 02:11 Email | Share | Bookmark
MENYUSURI PENGALAMAN

Menyusuri pengalaman dari seorang yang tidak tahu kepada tahu, terus kepada ingin lebih tahu dan arif, aku akan menyelongkar fp ini, menyusun entry mengikut urutan pengalaman. Bererti pengalaman-pengalaman terawal akan menduduki entry terdahulu. Tentu saja pengalaman yang telah tercatat di entry awal akan dianjak ke atas. Ini adalah sebagai urutan pengalaman dan satu penegasan bahawa proses pembelajaran itu berterusan. InsyaAllah, dikit demi dikit, akan aku kemaskan.

[quote]
DI HUJUNG JARI:
ida isk merpati66@yahoo.com - [Link] terima kasih singgah di sini, ida isk. masih menulis. sejak tahun 2000 jual kek tapi tak reti nak ber fp cuma deco kek baru bermula mac 2007.

2. najla e'shopping najlaeshoppe@gmail.com - [Link] terimakasih singgah najla. saya dah ke fp najla tadi, tak sempat add comment. lain kali saya singgah lagi
3. :boxhousestudio boxhousestudio@yahoo.com - [Link]; salam ukhwah, kak tun. gembira kak tun respon salam saya. mengikat silaturrahim itu digalakkan, memutuskan jangan. dulu florist, sekarang tak dah. nanti, saya akan cari topik untuk munculkan lima anak saya di fp ini. kerana merekalah saya lebarkan cabang kemahiran. semoga kak tun bahagia di sisi keluarga tercinta. Amin.

4. Noor Rikha Amran rikha_mie@yahoo.com
Rikha, insyaAllah, Allah akan memberi ruang dan kemudahan untuk Rikha. Akak ada hantar emel kat Rikha. Kata nak call, akak tunggu juga.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net